КАТЕГОРИЈА
ПОДРЕДИ ПО
ФОРМАТ
чисти филтри

Врвовите на Бог-Животот: самади и сиди

Oваа книга претставува еден од неколкуте вистински описи на внатрешниот универзум – универзумот отаде просторот и времето, отаде сите ментални формулации. Ова не е филозофска ...

Визијата на Божјата зора

Оваа збирка на текстови од просветлен духовен Учител, со зачудувачка едноставност пренесува безвременски вистини. Тие се кратки и исполнети со моќна инспирација, охрабрувајќи го читателот ...

error: Содржината е заштитена!