КАТЕГОРИЈА
ПОДРЕДИ ПО
ФОРМАТ
чисти филтри

Натриум бикарбонат (сода бикарбона): Најдобар пријател на секој пациент со рак

Канцерозните клетки имаат пониска pH од околното ткиво. Третманот на рак со натриум бикарбонат се базира на покачување на pH. Како да не беше доволно понижувачко за православните ...

error: Внимание: Содржината е заштитена!

You have successfully subscribed to the newsletter

Се појави грешка. Обиди се повторно.

Здрава Исхрана will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.