КАТЕГОРИЈА
ПОДРЕДИ ПО
ФОРМАТ
чисти филтри

Престанете да користите паста за заби со флуор

Во 2014 година, едно историско истражување покажа дека флуорот предизвикува широк спектар на невролошки развојни аномалии. Истражувањето претходно покажа дека серија на хемикалии, олово, метилжива, полихлорирани ...

error: Содржината е заштитена!