КАТЕГОРИЈА
ПОДРЕДИ ПО
ФОРМАТ
чисти филтри

Колку се ефикасни маските за лице, дали постои ризик од нив и дали штитат од КОВИД-19?

За време на пандемијата КОВИД-19, имаше контрадикторни совети за носењето маски за лице или прекривки за лице, дури и во рамките на истите јавни здравствени ...