Во едно истражување од 2012, 99% од анализираните примероци од рак на дојка содржеле парабени, канцерогена состојка вообичаено присутна во дезодорансите

Во едно истражување од 2012, 99% од анализираните примероци од рак на дојка содржеле парабени, канцерогена состојка вообичаено присутна во дезодорансите

You have successfully subscribed to the newsletter

Се појави грешка. Обиди се повторно.

Здрава Исхрана will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.