Кои сме?

Нашата веб-адреса е https://zdravaishrana.mk
Во останатиот дел од текстот – „Здрава Исхрана“.

Нашата политика на приватност го уредува видот на лични податоци кои „Здрава Исхрана“ ги собира и начинот на нивно користење. Доколку не се согласувате со правилата кои се дел од нашата политика на приватност, Ве молиме да не ја користите нашата веб-страница.

Колачиња

„Здрава Исхрана“ има право да користи колачиња за да ги прилагоди услугите и да обезбеди автоматско прикажување или криење на различни елементи од веб-страницата во согласност со желбите и подесувањата на корисникот.

Податоците преземени преку колачињата не се користат за Ваше лично идентификување. Прифаќање на колачињата не е неопходно за работа на веб-страницата, а доколку сакате можете да ги избришете или блокирате колачињата преку вашиот интернет пребарувач.

Собирање на информации

Со регистрација на Вашата е-адреса за новости, се согласувате повремено да добивате новости од „Здрава Исхрана“.

Личните податоци, доброволно поднесени од нашите посетители: име, презиме, поштенска адреса, телефонски број и електронска адреса, се собираат и употребуваат со цел да се исполни побараната нарачка преку продавницата на „Здрава Исхрана“.

„Здрава Исхрана“ не собира никакви информации од финансиска природа, како број на картичка.

Податоците кои се собираат и чуваат, не се објавуваат, продаваат или доставуваат на трета страна.

Податоци за плаќање

Податоците од Вашата платежна картичка кои ги внесувате при плаќањето, односно, купувањето, не се зачувуваат или пренесуваат преку нашите сервери. Трансакциите се процесираат преку платежниот систем на Вашата банка и платежниот систем PayPal со кој соработуваме. PayPal е серфитициран систем за процесирање на трансакции. Во моментот кога го вршите плаќањето и ги внесувате податоците од Вашата платежна картичка, истите се процесираат преку безбедносниот протокол на PayPal, а за нас не се видливи.

Врската со нашата веб-страница е заштитена со дигитален SSL сертификат издаден од Sectigo RSA Domain Validation Secure Server CA.

Прифаќање

Со Вашето користење на веб-страницата, се сметаат за прифатени нашите фер практики околу приватноста и личните информации. „Здрава Исхрана“ има право да ја ажурира политиката на приватност во кое било време. Кога тоа е направено, се променува и датумот на ажурирање на крајот на оваа страница. Корисникот прифаќа и се согласува дека е негова одговорност периодично да ја проверува политиката на приватност и дека е свесен за промените.

Нашата веб-страница може да се поврзе со надворешни страници кои не се управувани од нас. Ве молиме да имате предвид дека немаме контрола врз содржината и практиките на тие веб страници, и не можеме да прифатиме одговорност за нивните политики на приватност.

За какви било дополнителни информации во врска со политиката на приватност, Ве молиме да нè контактирате преку формуларот за контакт на веб-страницата или на е-адресата info@zdravaishrana.mk

Какви права имате над Вашите податоци?

Можете да побарате да добиете изнесена датотека на лични податоци што ги чуваме за Вас, вклучувајќи ги сите податоци што сте ни ги доставиле преку контакт формата, формата за регистрација за новости и доколку сте нарачале производ. Можете исто така да побарате да ги избришеме личните податоци што ги чуваме за Вас.

23 април 2020