КАТЕГОРИЈА
ПОДРЕДИ ПО
ФОРМАТ
чисти филтри

Што му се случува на вашето тело кога јадете преработена и брза храна?

Иако нивниот внес на калории останал непроменет, кога луѓето преработена брза храна во едно истражување, способноста на нивните мускули да ја оксидираат глукозата била нарушена ...

error: Внимание: Содржината е заштитена!